RS SPORTS

OM OSS

RS SPORTS

GREATNESS FROM SWEDEN

RS SPORTS

RS Sports är ett sportvarumärke grundat 2013 av tennisstjärnan Robin Söderling. RS Sports tillhandahåller premiumprodukter i tre divisioner: Sportkläder, Tennis och Padel. Läs mer om respektive division nedan.

Robin Söderling fick en gång frågan, vilken är den bästa tennisbollen du någonsin spelat med?

Eftersom han inte kunde svara på den frågan bestämde han sig för att utveckla sin egen. En boll som han är mycket stolt över att säga är den bästa han någonsin använt på banan. En boll utan kompromisser när det kommer till kvalitet, material, hållbarhet eller känsla. Det blev grunden till RS Tennis.

Efter månader i laboratorier, produktionsanläggningar och på tennisbanor var Robin och hans produktutvecklingsteam äntligen redo att introducera RS All Court Black Edition för tennisspelare över hela världen. Tennisbollen är designad och utvecklad av ett tennisproffs, någon som verkligen förstår hur en boll ska kännas.

RS älskar tennis. RS älskar kvalitet. RS älskar material och RS älskar ren design. Med alla dessa element kombinerat har vi skapat ett nytt och fräscht tennisvarumärke.

Vi strävar alltid efter att ge det lilla extra till våra kunder. Våra produkter är utvecklade för premiumsegmentet. Men det räcker inte. Vi strävar efter att förpacka våra produkter på ett enkelt men smakfullt sätt som följer skandinavisk design.

Vi började med tennisbollar men idag hittar du ett brett utbud av RS-tennistillbehör utvecklade för dig, som gör din tennisupplevelse lite annorlunda. På vilket sätt är det upp till dig att berätta.

Med vårt team av ingenjörer, produktutvecklare och andra välkända spelare producerar RS produkter är framtagna med de absolut bästa materialen och den mest noggranna produktionen som tennisvärlden någonsin har sett.

RS Tennis

RS Tennis erbjuder ett stort utbud av produkter för dig som gillar tennis.

Våra produkter har en nordisk design av högsta kvalitet för dig som vill prestera på topp och se bra ut på tennisbanan. I vårt sortiment av tennisprodukter hittar du tennisbollar, tennissenor, grepplindor, tennisväskor och andra tillbehör.

RS PADEL

RS Padel är ett premium padelmärke och en del av RS Sports.

RS Padel är ett premium padelmärke och en del av RS Sports. Efter boomen för padel i Sverige bestämde Robin Soderling och hans team sig att gå in på padelmarknaden och att utveckla premium padelprodukter som bollar, racketar, väskor och tillbehör.

RS Sportswear

Sportkläder framtagna med design och kvalitet i fokus, för människor i rörelse.

Ambitionen när RS skapade träningskläder var att erbjuda er världens skönaste träningskläder. Vare sig du skall ut och springa, gå till gymmet, powerwalka eller bara vill ha sköna avslappnade kläder till vardags så är RS perfekt för dig. Med exklusiva tyger, snygg och skön passform samt avskalad, stilren och snygg design har vi utvecklat massor av plagg för både herr och dam. Vi valde att kalla det för RS Sportswear.