Intigritetspolicy

RS Sports gör sitt yttersta för att säkerställa att alla uppgifter vi behandlar är korrekta. Detta gäller naturligtvis också för personlig information vi behandlar. Om någon information skulle visa sig vara felaktig, kommer vi att korrigera den omedelbart. Du har rätt att granska och verifiera den information vi har om dig genom att du begär uppgift om din information.

HELP / FAQS

If you have a question, please consult our list of frequently asked questions before reaching out for assistance.

Integritetspolicy

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

RS Sports AB (“RS Sports”, “RS Padel“, “RS Tennis“, “vi”,“vår”,“oss”) är ansvariga för dina personuppgifter och hur vi använder dina personliga uppgifter beskrivs i denna policy. Vi bryr oss om våra kunder och er integritet och förbinder oss att respektera och skydda dina personuppgifter och integritet i enlighet med gällande lagar, branschregler och andra relaterade standarder. För att hjälpa dig att förstå hur vi samlar in och använder din personliga information har vi nedan listat våra grundläggande integritetsvärden när det gäller att behandla dina personuppgifter. Du är välkommen att kontakta oss vid frågor om din integritet och dataskydd genom:

Email: info@rs-sports.com

DATALAGRING

Det är viktigt för oss att du är medveten om vilken information vi samlar om dig och hur det samlas in. RS Sports kan samla personuppgifter om dig på två sätt: i) när du direkt eller indirekt ger oss information om dig själv, om din användning av våra webbplatser som är kopplade till RS Sports, hädanefter “webbplatsen”) och våra tjänster och ii) genom vår användning av cookies. Läs mer om Datalagring & Cookies här.

HUR VI ANVÄNDER OCH DELAR INFORMATION

RS Sports använder den information vi eller våra samarbetspartner samlar på följande sätt:

- Att registrera dig som kund (om tillämpligt);

- Förse dig med information om, produkter eller tjänster som du ber om, köper samt för att möjliggöra betalningsfunktioner.

- För att optimera ditt besök på vår webbplats, förbättra din totala upplevelse och ge bättre service, till exempel med att personifiera innehållet för att möta dina specifika behov genom användande av Google Analytics och AdWords (notera att du kan välja bort personliga annonser när som helst, vilket beskrivs ovan i denna Integritetspolicy).

- För att bearbeta jobbansökningar (om tillämpligt)

- För marknadsföringsändamål (i förekommande fall) så som marknadsundersökningar eller olika kampanjer via direktmarknadsföring.

- Du kan när som helst kontakta oss och begära att dina uppgifter blockeras från att användas för direktmarknadsändamål (maila oss då på info@rs-sports.com).

- Att kommunicera med dig, inkluderat att kunna ge dig kundservice; genom att skicka relaterade meddelanden som notiser, bekräftelser, uppdateringar samt att skicka information, t.ex. meddelanden om nya produkter eller tjänster som vi tror kan vara av intresse för dig. När det krävs enligt lag, ber vi om ditt samtycke innan vi skickar information. Du kan välja bort att få reklammeddelanden på de sätt som beskrivits ovan.

DELNING AV INFORMATION

RS Sports kommer inte, utan ditt medgivande, vidarebefordra någon information om dig till tredje part om det inte krävs enligt lag eller om det är nödvändigt i samband med en produkt eller tjänst som du har begärt eller köpt från oss.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

EMAIL MARKNADSFÖRING

Vi ser väldigt seriöst på din integritet. När du registrerar dig för våra nyhetsbrev kan du vara säker på att vi inte delar din e-postadress med externa parter eller någon annan än inom RS Sports organisation. Du kan när som helst avbryta prenumerationen för våra e-postmeddelanden genom att helt enkelt klicka på unsubscribe/avregistrera länken i ett av våra nyhetsbrev.Villkor för Prenumeration av Nyhetsbrev

LÄNKAR TILL ANDRA WEBBPLATSER

Observera att eventuella länkar som kan finnas på denna webbplats och leder vidare till externa webbplatser, som ligger hos andra ägare än RS Sports, kan leda till att du besöker webbplatser med andra villkor och integritetspolicy. Din användning av dessa webbplatser kommer då att regleras av och omfattas av dess villkor och integritetspolicy. Du förstår och godkänner att RS Sports inte stöder och har heller inte har ansvar eller försvarar beteende, funktioner eller innehåll från sådana tredje parts webbplatser.

TRANSPARENS – DINA RÄTTIGHETER ATT KOMMA ÅT, RÄTTA TILL OCH RADERA

RS Sports gör sitt yttersta för att säkerställa att alla uppgifter vi behandlar är korrekta. Detta gäller naturligtvis också för personlig information vi behandlar. Om någon information skulle visa sig vara felaktig, kommer vi att korrigera den omedelbart. Du har rätt att granska och verifiera den information vi har om dig genom att du begär uppgift om din information.
Du har också rätt att korrigera felaktig eller ofullständig information om dig själv och i viss mån begära att vi raderar dina personuppgifter (“rätt att glömma”). Observera dock att vissa lagliga skyldigheter kan hindra oss från att omedelbart radera delar av dina personuppgifter. Förpliktelser under t.ex. redovisningskrav, skatte-, penningtvätt- och konsumenträttslagar kan kräva att vi behåller vissa delar av dina personuppgifter. I så fall kommer vi att se till att blockera all data från att användas till andra ändamål än att uppfylla sådana lagkrav.

Om du vill begära en uppgift, rätta till, radera eller ha andra frågor om hur vi behandlar personuppgifter, kontakta oss på info@rs-sports.com

Account Info

Do I have to create an account?

No, you don't have to create an account. However, we strongly recommend that you create an account so that you can take advantage of the various benefits it offers. For example, you will be able to access your account easily the next time you visit us, and you will also be able to get personalized recommendations and services tailored to your needs. By creating an account with us, you will be able to make the most out of our services and save time in the future.

How do I change my account password?

If you have forgotten your password, don't worry. You can easily reset it by clicking the 'forgot password' link. Once you click the link, you will receive an email with instructions on how to create a new password. Follow the instructions to set a new password that is secure and easy to remember. Remember to keep your password safe and never share it with anyone.